15.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás!

Mr. Natty bajusz ápoló szett 2

7590 Ft 6072 Ft

Várható Kézbesítési Idő: 2 – 5 munkanap (15 munkanap amennyiben a termék nincs raktáron)

Mr. Natty Twizzle bajuszwax + Famous Beard Elixir szakállolaj bajusz ápoló szett Twizzle bajuszwax: A Mr. Natty Twizzle bajuszwax egy klaszikus bajuszwax, méhviasszal és természetes összetevőkkel. Használd bajuszod formázásához, pödréséhez.Mikor használd?Ha szeretnéd, hogy bajuszod rendezett, ápolt hatást keltsen!

Hogyan használd?

Melegítsd fel a bajuszwax dobozád kezeidben, hogy a wax puhább legyen: ehhez a leghatékonyabb, ha a dobozt ujjaiddal megdörzsölöd!
A felpuhult waxból vegyél egy keveset, majd vidd vidd fel bajuszodra és formázd azt az igényeidhez mérten!Famous Beard Elixir:A Mr. Natty Famous Beard Elixir szakállolaj a világ egyik legismertebb és legkedveltebb szakállolaja. A szakállolajok alapvető célja a szakáll és arcszőrzet-ápolás, szakállpuhítás és a szakáll alatt rendszeresen kiszáradó arcbőr hidratálása.A Mr. Natty Famous Beard Elixir szakállolaj a fenti céloknak megfelelően puhítja, hidratálja és ápolja arcszőrzeted vagy szakállad, valamint vagány illatával  kellemes illatot ad a szőrtengernek arcodon. A szakállolaj természetes citrus, vetiver és borsmenta illatok keverékével készül, amely garantáltan felfrissít, és kellemes illatúvá teszi arcszőrzeted.Miért Használd?Mert a szakállolaj hidratálja a szakáll vagy arcszőrzet alatti arcbőrt, így elkerülhető a szakállnövesztéssel járó irritáció és kiszáradás
Mert a Mr. Natty szakállolaj puhává és illatossá teszi arcszőrzeted!
Mert nagyon vagány illata van!Így használd:Használd a Mr. Natty szakállolajat arcmosás, vagy szakállsampon használatát követően: a szakállad hosszúságától függően tegyél egy pár csepp (hosszabb szakáll esetében több) szakállolajat tenyeredbe, majd dörzsöld össze tenyereidben. A tenyeredben levő szakállolajat vidd fel arcszőrzetedre és alaposan dörzsöld be, figyelve arra, hogy a szakáll alatti bőrfelületre is kerüljön szakállolaj!
A szakállolaj felvitele után állítsd be szakállad kézzel, szakállkefével, vagy (hosszabb szakáll esetében) szakállfésűvel!
Mosd le a kezeid, vagy dogozd be a maradék olajat a kezeiden levő bőrfelületre, amely gyakran kiszárad, mivel kezeinket gyakran hajlamosak vagyunk elhanyagolni!

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.